Descriere


LANDMARK MANAGEMENT- Bucuresti este Proprietarul si Administratorul Parcului Industrial “Campulung Industrial Park “, amplasat pe fosta Platforma ARO, compus din teren in suprafata de 52 ha, din care aproximativ 100 000 mp suprafata construita, situat in zona industriala a orasului Campulung Muscel, judetul Arges, in imediata apropiere a DN 73 (Pitesti - Brasov) si E 574.

Campulung industrial Park cuprinde un complex de spatii industriale, pentru industria nepoluanta, spatii de birouri, depozite precum si utilitatile si serviciile necesare desfasurarii oricaror activitati in cadrul Parcului Industrial. Pentru cei interesati, Campulung Industrial Park poate pune la dispozitie terenuri pentru constructii speciale cu suprafete variate si cu acces la infrastructura existenta. 

Prezentare generala


Parcul Industrial este delimitat de Dealul Magura, str. Traian si alte proprietati particulare. Are o suprafata de 52 ha, cu aproximativ 100.000 mp spatii industriale de productie si depozitare. Campulung Industrial Park beneficiaza de o retea de drumuri interioare in lungime de aproximativ 10 km, 6 cai de acces din strada principala precum si de utilitatile necesare activitatilor de productie si servicii- apa, canalizare, gaz, energie electrica si servicii de administrare oferite ocupantilor parcului.

Campulung Industrial Park cuprinde un complex de spatii industriale, pentru industria nepoluanta, spatii de birouri, depozite si utilitatile necesare desfasurarii de activitati industriale, logistice si de servicii.

Descrierea Parcului Industrial


Posibilitatile de inchiriere in cadrul Parcului Industrial sunt variate, si anume:
• Inchirierea spatiilor industriale existente, costurile renovarii fiind suportate de chiriasi,la chirii lunare extrem si avantajoase si cu perioade de chirie 0 corespunzatoare
• Inchirierea spatiilor industriale existente, costurile renovarii fiind suportate de proprietar conform specificatiilor tehnice ale chiriasilor, la chirii lunare rezonabile ca urmare a negocierilor dintre parti.
• Construirea de hale industriale noi, conform specificatiilor tehnice ale chiriasilor.
• Inchirierea terenului cu acces la utilitati, pentru constructie spatii industriale sau pentru depozitare, pentru perioade de timp lungi
• Vanzare teren si/sau cladiri industriale existente, cu acces la reteaua de drumuri interna utilitati si servicii de administrare. 
Cladirea administrativa are o suprafata de aproximativ 3500 mp, fiind dispusa pe 4 niveluri, fiecare putand asigura zone de birouri, sali de conferinte, protocol, training-uri,etc. Parcul Industrial are o retea proprie de drumuri, parcari supraterane special amenajate pentru fiecare spatiu industrial de inchiriat si detine posibilitatea alimentarii tuturor constructiilor cu utilitatile necesare desfasurarii activitatilor de productie si de servicii..